Kalender/SANGKAFÉ

Sangkafé

SANGKAFÉ

Vi fyller huset med sang og glede. Du kan selv foreslå en allsang fra en rikhold meny. Be med deg noen og kom! Kaffe og noe å bite - du kommer jo på en kafé. Vi får også en minikonsert med Asbjørn Sivertsen og Unni Sæves Vignes. (Unni er kjent fra Rakkestad-sekstetten)

Asbjørn Sivertsen og Unni Sæves Vignes bor nå på Finnøy i Rogaland. Der har Asbjørn vokst opp og bodd mesteparten av livet. Han har vært aktiv med sang hele sitt voksne liv og er kjent for sin tolkning og formidling av sanger i ulike sjangere; salmer, country, viser, åndelige sanger, gospel og nye lovsanger.

Unni er fra Rakkestad og har sunget mye rundt i Østfold bl.a. med Rakkestadsekstetten og duoen Unni og Unni. Ho fortsatte å synge og lede kor da ho flytta til Finnøy i 1980. Asbjørn var solist i koret, og nå synger de duett og reiser med evangeliet i ord og toner.

«Evangeliet er de fantastiske nyhetene om at Gud elsker oss og ofra Jesus for våre synder og åpna veien til himmelen! Det vil vi fortelle til alle! Vi har et gledesbudskap å gi til alle som vil komme og høre!

Powered by Cornerstone